Wijktuin Snel & Polanen en Waterrijk
De wijktuin in Snel en Polanen en Waterrijk gaat nu echt van start! De eerste vrijwilligers zijn een paar keer bij elkaar gekomen, we hebben een plan gemaakt en woensdagavond 11 juni gaan we voor het eerst buiten aan de slag! We zullen beginnen met wat grof werk: een hekwerkje neerzetten, de indeling maken, paden maken, etc.

Als je zin hebt om mee te helpen ben je van harte welkom!
Belangrijk om te weten: je kunt altijd meedoen met de wijktuin en een bijdrage leveren die binnen jouw mogelijkheden past! Alle beetjes helpen.
Ook is het ter zijner tijd mogelijk om gewoon langs te komen en te genieten van de mooie tuin.
De wijktuin bevindt zich op het braakliggende terrein, schuin tegenover het winkelcentrum.
De wijktuin zal een open karakter hebben. Het is immers een wijktuin. We gaan er groenten, fruit en bloemen in verbouwen. Ook zal er een plekje ingericht worden met zitjes en een picknicktafel. Zo hopen we dat het een leuke plek wordt om even neer te strijken.
De wijktuin is altijd toegankelijk. Daarom kun je als vrijwilliger ook altijd aan de slag in de tuin. Een belangrijk doel van de tuin is echter het bevorderen van sociale contacten in de wijk. Daarom zal er elke maand een werkdag op zaterdag en eventueel een andere avond gepland worden. 


Neem voor meer informatie contact op met Christel Postma: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 0348-498196