Op 3 juli 2014 wordt in de grote zaal van Welzijn Woerden aan de Rembrandtlaan 2 een tweede bijeenkomst georganiseerd door UW Ouderplatform. Het onderwerp is 'Passend onderwijs in de regio Utrecht-West, hoe ziet dat eruit?' Het doel van deze bijeenkomst is om ouders te informeren over de laatste ontwikkelingen voor Passend Onderwijs in de regio (gemeenten Woerden, Oudewater, Montfoort, De Ronde Venen en Stichtse Vecht.).

Deze avond, die duurt van 20.00 tot 22.00 uur, is alléén bedoeld voor ouders van kinderen met een extra ondersteuningsbehoefte in het basis, voortgezet en speciaal onderwijs. Ook ouders van thuiszitters zijn welkom. Maximaal kunnen 80 personen deelnemen. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is 1 euro voor koffie en thee.

Op het programma staat oa. een presentatie over de ondersteuningsroute in het primair onderwijs door Anne-Marie van Viet, zorgcoordinator Samenwerkingsverband Passenderwijs. Daarna volgt een presentatie over passend voortgezet (speciaal) onderwijs door Djorro Loupatty, directeur van het samenwerkingsverband VO regio Utrecht-West. Na de pauze volgt een interactief programma waarin er ruimte is voor vragen die u bij de aanmelding kan inleveren. Op deze avond is er ook een vertegenwoordiging vanuit de gemeente aanwezig.

Meer informatie en meer informatie via de website www.uwouderplatform.nl