Bericht van Gemeente Woerden

Op maandag 2 november t/m vrijdag 6 november vinden er reparatiewerkzaamheden plaats aan de Van Teylingenweg en Mijzijde te Kamerik.

Bij deze werkzaamheden zal op meerdere locaties de onacceptabele spoorvorming en scheuren van het asfalt hersteld worden zodat de wegen weer  veilig ‘’de winter door kunnen komen’’ Tevens zal er opnieuw belijning aangebracht worden. 

Op maandag 2 november t/m donderdag 5 november wordt daarom de Van Teylingenweg tussen het Oortjespad  en de provinciale weg N463 afgesloten voor het doorgaande autoverkeer. Op vrijdag 6 november wordt vervolgens de Mijzijde tussen huisnummer 81 en de Meerkoetstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. 

Nabij de wegafsluiting Van Teylingenweg wordt het autoverkeer richting Kamerik en andersom omgeleid via de N463-N212-Oortjespad. Nabij de afsluiting van de Mijzijde wordt het doorgaand verkeer omgeleid over de van Teylingenweg.

De werkzaamheden worden vooraf aangekondigd door middel van aankondigingsborden en omwonenden worden per brief geïnformeerd.

Mocht u nog vragen hebben over de uitvoering kunt u contact opnemen met onze projectleider dhr. P Koedood welke het werk namens de gemeente Woerden zal begeleiden.