Start verkoop dinsdag 16 februari

Bron: Gemeente Woerden

Aan de Knotwilgenlaan in Kamerik biedt de gemeente Woerden vanaf 16 februari diverse kavels te koop aan. Het gaat om acht kavels voor een twee-onder-een-kapwoning en één kavel voor een vrijstaande woning. De riante kavels zijn bestemd voor zelfbouw, met een maximale vrijheid voor de koper om de eigen woonwensen te realiseren. De kavels variëren in grootte en prijs.

De kavels in deze uitgifte hebben een prachtige ligging: aan de noordzijde van de Knotwilgenlaan, naast de woningen op de eerder uitgegeven kavels. De achterzijde grenst aan het water. De kavels variëren in grootte van 228 m2 tot 630 m2. Verkoopprijzen zijn van € 111.500,-- tot € 307.989,-- inclusief BTW. De kavellijst met prijzen staat vanaf 16 februari op www.woerden.nl/nieuwbouw-kamerik.

Start verkoop 16 februari
Wie meer wil weten over de kavels en de bouwmogelijkheden, is van harte welkom bij de start verkoop op dinsdag 16 februari van 18.30 – 20.30 uur in De Schulenburch, Overstek 2, Kamerik. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend binnenlopen om zich te laten informeren over de mogelijkheden. Naast medewerkers van de gemeente zijn er diverse Kamerikers aanwezig om hun ervaringen met het bouwen van een eigen huis te delen.

Inschrijven en loting
Uitgebreide kopersinformatie en inschrijfformulieren zijn vanaf 16 februari beschikbaar bij Pia van den Bosch van de gemeente Woerden, telefoon 14 0348 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij beantwoordt ook alle vragen over de kavels, het ontwerpproces en de inschrijfprocedure. De inschrijftermijn loopt van 17 februari tot 8 maart 17.00 uur. Een eventuele loting is op 14 maart.