Poster A4 Kamerik SportIn samenwerking met de voetbal, de korfbal en de volleybal wordt het toernooi Kamerik Sport georganiseerd waarin de verschillende sporten beoefend zullen worden. Je kunt je voor het toernooi alleen individueel aanmelden (vanaf 18 jaar). De organisatie zal vervolgens teams samenstellen waarbij leden van alle clubs doorelkaar worden gehusseld. Het is niet nodig om in alle sporten uit te blinken. Blink je normaal gesproken slechts uit in de 3e helft, dan ben je bij dit evenement juist van grote toegevoegde waarde.

Aansluitend zal er een overheerlijke BBQ en spetterend feest plaatsvinden. Bij de BBQ is het mogelijk je partner mee te laten eten, geef dit dan even aan bij de opgave. Van deze happening wil je achteraf niet hoeven zeggen: ‘was ik er maar bij geweest’. Je wilt deze mooie dag gewoonweg niet missen!

Let op: de inschrijftermijn sluit 11 mei, dus zorg dat je je voor die tijd inschrijft! Aanmelden is vanaf vandaag mogelijk via onderstaande link: www.vvkamerik.nl/938/kamerik-sport

Sportieve groet,

Organisatie Kamerik Sport
Bij prangende vragen zijn wij te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.