Bent u op zoek naar een woning in Kamerik waarin u lange tijd zelfstandig kunt blijven wonen, ook als u (in de toekomst) zorg nodig heeft? En voelt u wel voor het kopen of zelf ontwikkelen van een nieuwbouwwoning? Kom dan naar de informatiemarkt op dinsdag 31 mei en maak uw woonwensen kenbaar!

Knotwilgenlaan
Aan de zuidzijde van de Knotwilgenlaan is ruimte voor 10 à 20 seniorenwoningen (prijsklasse circa € 200.000,- tot € 350.000,-). Hoe deze woningen ontwikkeld worden of eruit komen te zien, staat op dit moment nog niet vast. Wij zijn benieuwd naar uw ideeën daarover. Uw wensen zijn bepalend voor de keuzes die gemaakt worden.

Kom naar de informatiemarkt!
Dinsdag 31 mei, 19.00 – 21.00 uur
De Schulenburch, Overstek 2, Kamerik

Programma:
- Ontvangst
- Welkom door wethouder Schreurs
- Achtergronden woningbouw Kamerik
- Informatiemarkt met diverse (ervarings)deskundigen.
Aan de orde komen onderwerpen als: uw ideale huis kopen van een projectontwikkelaar, zelf met een groep uw droomhuis ontwikkelen door collectief particulier opdrachtgeverschap, slimme keuzes maken voor een comfortabele en toekomstbestendige woning qua veiligheid en zorg en sfeerbeelden: hoe wilt u wonen en wat kan er allemaal? Om 21.00 uur sluiten we de avond af.

wilgenhof

Er is op deze avond nog géén verkoopinformatie beschikbaar!
Fijn als u zich aanmeldt. Dit kan bij Floris Bots (projectleider gemeente Woerden), per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 14 0348.