Van dinsdag 12 juli t/m vrijdag 15 juli 2016 is er weer een Tentfeest bij de Vakantie Bijbel Week in Kamerik. Elke morgen wordt er een leuk en afwisselend programma georganiseerd voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De kinderen zijn op de ochtenden welkom van 10:00 – 12:00 uur, bij de tent die op het korfbalveld (overstek 6) in Kamerik staat.

Het thema dit jaar is ‘Aan Tafel'.

Door middel van de verhalen, liedjes, knutselen en spelletjes zal dit thema verder uitgewerkt worden. Op vrijdag komt er een poppenspeler en wordt er als afsluiting met alle kinderen pannenkoeken gegeten.

Voor de tieners Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagvond worden er speciale tieneravonden georganiseerd voor jongeren van 11 tot 15 jaar. Deze avonden beginnen om 19.30 uur en zijn om 21.30 uur afgelopen. Voor de ouders Op donderdagavond is er van 18.30-19.30 uur een ouderavond waar alle kinderen en ouders voor uitgenodigd zijn. Daar worden alle knutselwerkjes gepresenteerd.

De organisatie kijkt er naar uit om heel veel kinderen te ontmoeten. Het beloofd een leuke week te worden. Alle kinderen uit Kamerik en omgeving worden hartelijk ontvangen!