Duizenden lego-steentjes wachten op jou….

IMG 3585Hou jij ook van uren met Lego bouwen? In de herfstvakantie, op woensdag 19 oktober, kun je bij de Speelotheek zoveel bouwen als je wilt met wel duizenden steentjes. De gymzaal in de Brede School Schilderskwartier zal omgetoverd worden tot een heuse Lego bouwplaats. Je kunt met elkaar de mooiste kunstwerken, dorpen, uitvindingen en fantasiefiguren bouwen.

Alle kinderen uit de gemeente zijn van harte welkom van 13 tot 15.30 uur. Voor de allerkleinsten is er Duplo. Meedoen met de bouwdag kost 2 euro per kind.

Wil je zeker zijn van een plekje schrijf je dan nu al in. Er kunnen maar een maximum aantal kinderen meedoen. Om ervoor te zorgen dat we genoeg LEGO hebben kun je je nu al inschrijven via het digitale inschrijfformulier op www.speelotheekwoerden.nl.

Voor de ouders is er koffie en thee in de Speelotheek. Voor de kinderen schenken we limonade.

Korting bij afsluiting nieuw abonnement
Elk gezin dat lid wordt tijdens de LEGObouwdag krijgt van ons 2,50 euro korting cadeau. Een abonnement voor de Speelotheek kost normaal 17,50 euro per jaar, tijdens de LEGO Bouwdag 15 euro. U kunt dan ook meteen ons nieuwste speelgoed lenen dat we die dag presenteren.

Tijdens de Legobouwdag verkopen we ook afgeschreven speelgoed voor kleine prijzen.

Speelotheek Woerden
Tournoysveld 94
Woerden
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.speelotheekwoerden.nl
www.facebook.com/speelotheekwoerden