Bron: Ontmoetingskerk Kamerik

thumbnail ds willemienvanberkumHeilig Vuur is de motor achter en van dominee Willemien van Berkum waarmee zij in Amsterdam West probeert mensen te inspireren. Waar de meeste kerken hun deuren gesloten hebben, ondersteunt zij een groeiende gemeenschap van mensen. Mensen uit verschillende achtergronden en culturen die open en creatief op zoek zijn naar God. De Ontmoetingskerk in Kamerik wil graag meer bekendheid geven aan en leren van dit initiatief.

joy

"Een beetje van dit Heilig Vuur in onze kerk en in ons dorp kan het begin zijn van een nieuwe bloeiperiode" zo stelt één van de leden van de Ontmoetingskerk. Op zondag 6 november 2016 komt Willemien van Berkum op uitnodiging van de Kamerikse Kerk-in-Actie naar de Ontmoetinskerk in Kamerik.

De gelijkenis van de talenten krijgt in de dienst op 6 november een verrassende wending en sluit op bijzonder wijze aan bij het Heilig Vuur in Amsterdam West en wie weet ook in Kamerik? De dienst krijgt door de medewerking van Gospelkoor Joy uit Zeewolde ook muzikaal een bijzondere invulling. Geen wonder dus dat de Kamerikers rekenen op een grote opkomst. De dienst begint op zondag 6 november a.s. om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk in Kamerik (tegenover de Plus).

Ben je nieuwsgierig, ben je op zoek naar God, heb je vragen of wilde je toch al eens naar de kerk dan is dit een mooie gelegenheid om van Willemien van Berkum te horen over het Heilig Vuur.