Uit vele nominaties koos de verkiezingscommissie Conny Hoogendoorn en Sandra van Weerdenburg tot Kamerikers van het jaar. De huldiging vond plaats op zaterdagavond 21 januari tijdens het Winterfeest, dat georganiseerd wordt door Kamerik Proeft.

De verkozen dames werden toegesproken door Ko Droogers, voorzitter van het Dorpsplatform en van de verkiezingscommissie. Conny en Sandra zijn de drijvende krachten achter JeVaKa (Jeugd Vakantiewerk Kamerik), de organisatie die alle kinderen van Kamerik drie fantastische dagen per jaar bezorgt: de Sinterklaasintocht, de Brandweermiddag en de Huttenbouw. Mede dankzij hun inzet hebben zij een vaste groep van vrijwilligers aan zich weten te binden samen met die vrijwilligers zorgen zij voor zeer geslaagde evenementen.

Aan de dagen gaat veel voorbereiding vooraf: sponsors zoeken, programmaboekjes samenstellen, draaiboeken opstellen, materialen inkopen, overleggen organiseren. Op de dagen zelf staan zij met hun enthousiasme klaar voor de vrijwilligers, waardoor de organisatie op rolletjes loopt.

Zelf treden ze niet op de voorgrond, dat hun inzet gewaardeerd wordt, blijkt uit hun nominatie en verkiezing.