Op maandag 30 en dinsdag 31 januari gaat de aannemer aan het werk op ’s-Gravensloot ter voorbereiding van de geplande afsluiting. Op maandag 30 januari is ’s-Gravensloot vanaf 9:00 uur ’s ochtends afgesloten voor doorgaand autoverkeer. Dit in verband met het plaatsen van onder andere de verzinkbare palen. Er wordt een omleiding ingesteld voor het autoverkeer. De aanliggende woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Fietsers kunnen wel gebruik blijven maken van ’s-Gravensloot, maar zullen mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden.

Op dinsdag 31 januari worden onder andere de benodigde detectielussen in het wegdek gefreesd. Hiervoor is geen volledige afsluiting van de weg noodzakelijk, maar het verkeer kan hier wel hinder van ondervinden. De werkzaamheden zijn weersafhankelijk: bij vorst moeten deze uitgesteld worden.

De verwachting is dat de afsluiting op maandag 6 maart ingaat. Zodra de afsluiting is geactiveerd is ’s-Gravensloot op werkdagen afgesloten voor doorgaand autoverkeer op de volgende tijdstippen: van 6:00 tot 9:00 uur en van 16:00 tot 19:00 uur.