Woont u in het Kamerikse buitengebied en wilt u sneller internet? Dan is de informatiebijeenkomst aankomende woensdag 19 april wellicht van belang voor u. Hiermee wil men de interesse van de inwoners van het buitengebied peilen voor de aanleg van sneller internet. De bijeenkomst vindt plaats op het Kalsbeek College (Bredius locatie) op de Burg. H.G. van Kempensingel 23 in Woerden en begint om 19.30 uur.

Voor marktpartijen is het interessant(er) om voor grote groepen mensen internet aan te leggen. Dus hoe meer bewoners in het buitengebied aangeven interesse te hebben in snel internet, hoe groter de kans dat de aanleg ervan gerealiseerd kan worden. Hiervoor is interesse in snel internet nodig van minimaal zestig procent van de bewoners in het buitengebied. Als u graag sneller internet in het buitengebied wilt raden we dus aan om uw interesse te laten blijken.

Dit kan onder andere door u tot uiterlijk 15 juli 2017 in te schrijven op de website van Snel internet in buitengebied Utrecht-West, waar ook meer informatie over dit initiatief te vinden is.

Tevens is het initiatief op zoek naar buurtambassadeurs. Als buurtambassadeur steunt u de interessepeiling door uw buurtgenoten te informeren en te enthousiasmeren. Wilt u zelf ook snel internet in uw buurt en bent u bereid om uw buren hiervoor enthousiast te maken? Meld u dan aan als buurtambassadeur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..