Op 6 juni start MULTI-TUIN en LANDSCHAP in opdracht van gemeente Nieuwkoop met de reconstructie van het fietspad van de Grechtkade. Dit zal circa 6-7 weken in beslag nemen. Het werk bestaat in hoofdzaak uit het verwijderen van de toplaag van de halfverharding en het aanbrengen van betonnen fietspadplaten.

Transport van materialen vindt onder andere plaats via de Van Teylingenweg in Kamerik. Wees dus alert in het verkeer.

Kamerikers die graag wandelen en fietsen in de omgeving zullen mogelijk ook overlast ervaren. Fietsers worden geadviseerd om tijdens de werkzaamheden om te rijden via de aangegeven omleidingsroutes. Gedurende 2 weken zal het fietspad volledig worden afgesloten. Deze periode wordt aangegeven op gele informatieborden.
Voor wandelaars is het goed om te weten dat er niet altijd op het verharde pad kan worden gelopen, dus houd rekening met schoeisel en wees extra alert tijdens de werkzaamheden. Zorg altijd eerst voor oogcontact meet demachinist en/of medewerkers voordat u passeert. De pont blijft gedurende de werkzaamheden bereikbaar.

Als u nog vragen en/of opmerkingen heeft, dan kunt contact opnemen met gemeente Nieuwkoop, bereikbaar op telefoonnummer 14-0172 of per e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor extra informatie kunt u deze brief lezen.