In Kamerik biedt de gemeente Woerden de mogelijkheid om aan de Knotwilgenlaan minimaal 12 seniorenwoningen via CPO te ontwikkelen.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) betekent dat u samen met uw buren gezamenlijk opdrachtgever bent voor de ontwikkeling van uw eigen woning. U kunt samen met een architect uw woning ontwerpen. De prijsklasse van de woningen in de Wilgenhof ligt tussen circa 250.000 euro en 350.000 euro. De woningen zijn ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking.

Interesse?

Wilt u meer weten over het project De Wilgenhof? Komt u dan naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 22 augustus en/of woensdag 30 augustus. De bijeenkomsten zijn in de Schulenburch, Overstek 2, Kamerik van 19.30 tot 21.30 uur. Beide avonden hebben hetzelfde programma. Tijdens de avonden vertelt de gemeente alles over het proces, de mogelijkheden, de kosten en het proces voor inschrijven en deelname. Uiteraard is er alle ruimte om vragen te stellen.

Aanmelden

Het is fijn als u zich aanmeldt, zodat de gemeente Woerden rekening kunt houden met uw komst. Aanmelden kan bij Denise Zuidhoek, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..