Burgerinitiatief Duurzaam Woerden en de Gemeente Woerden organiseren op dinsdag 10 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, een bijeenkomst voor inwoners van Woerden over het verduurzamen van hun eigen huis en het klimaatbestendig maken van de tuin.

Naast presentaties over het plaatsen van zonnepanelen op huurwoningen door GroenWest en het aardgasvrij maken van het Schilderskwartier, kunt u zich inschrijven voor een cursus "werken met een warmtecamera" en verloot de gemeente 3 kaarten voor het evenement "HIER opgewekt" onder de aanwezigen.

Na de presentaties kunt u deelnemen aan een rondleiding door de Rabo Groenwinkel waar deskundigen vertellen over de tentoongestelde oplossingen: van isolatie tot zonnepanelen, en van warmtepompen tot ledverlichting. En natuurlijk is de Rabobank aanspreekbaar over financiering van duurzaamheidsmaatregelen onder genot van lokale hapjes uit het seizoen.

Inloop is vanaf 19:30 uur op dinsdag 10 oktober 2017 in de Rabo Groenwinkel, Voorstraat 81. Voor een programma of meer informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..