Buitenspelen is superbelangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend. Daarom organiseert Jantje Beton al meer dan 10 jaar de Nationale
Buitenspeeldag. Dit jaar is de Buitenspeeldag op woensdag 13 juni 2018. Die dag wordt van Nederland één grote speelplek gemaakt!

Beweegteam Woerden wil deze dag graag onder de aandacht brengen in de gemeente Woerden. Wilt u in de wijk / buurt / school of vereniging een activiteit organiseren, zoals een voetbaltoernooi, waterfestijn of gewoon het afsluiten van de straat voor verkeer, zodat er lekker buiten op straat gespeeld kan worden? Dan kunt u dit bij het Beweegteam aanmelden. Zij nemen de activiteit graag mee in hun promotie van alle activiteiten in de gemeente.

Activiteiten kunnen worden aangemeld tot maandag 14 mei 2018 bij Randy Schravendijk, te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kunt u de flyer van Beweegteam Woerden of de website van Jantje Beton bekijken.