De Bunnik Groep heeft een nieuwsbrief uitgebracht over de voortgang omtrent de reconstructie van de Kanis. Op 2 juli begint het werk aan een aantal voorzieningen buiten de woonwijk. Let op: het gevolg hiervan is dat vanaf 2 juli tot en met 8 juli het Oortjespad alleen toegankelijk is voor wandelaars. Vanaf 8 tot en met 27 juli is het Oortjespad afgesloten voor al het verkeer.

In de week van 20 augustus beginnen de werkzaamheden op het Hof van Kanis. De verwachting is dat deze zo'n 2 weken duren. Tevens vanaf de week van 20 augustus beginnen voorbereidende werkzaamheden (o.a. de aanleg van tijdelijke parkeervakken en brandweervoorzieningen).

De Van Teylingenweg is 7 september een dag afgesloten in verband met herstelwerkzaamheden aan het wegdek.

Uiteindelijk is het plan om vanaf 24 september te beginnen met de officiƫle werkzaamheden van fase 1: ontgraven van de stroken voor kabels en leidingen, het aanbrengen van piepschuim, en het aanbrengen van de betonconstructie. De Bunnik Groep zegt in een volgende nieuwsbrief, eind juli 2018, verder in te gaan op deze werkzaamheden.

Voor meer informatie en de contactinformatie van de gebiedsmanager als u vragen heeft, kunt u de volledige nieuwsbrief hier lezen.

Voor meer informatie over de afsluiting van het Oortjespad kunt u deze brief van de gemeente lezen.